Kísérünk generációváltást családi cégnél, és támogattunk tucatnyi középvállalkozást abban, hogy saját, Y/Z generáció megtartására alkalmas stratégiájukat létrehozzák.

Változatos formákban, workshoppal (hívjuk inkább műhelynek?), workshop-sorozattal, egyéni coachingokkal, soft skill tréningekkel felépített folyamatainkban, van partnerünk, akit harmadik éve kísérünk. Egy generációváltás, megújulási folyamat teljes lezárulása éveket vesz igénybe, ezt sem erőltetni, sem gyorsítani nem kell, és nem is nagyon lehet. Az alábbi referenciák különböző cégektől, pozíciókból származnak, a raktárvezetőktől az ügyvezetőkig.


"Gyakorlati megközelítésben, példákon keresztül tanultam, így könnyedén azonnal elkezdtem használni a megszerzett tudást. Nagyon jól éreztem magam, az egész nap érdekes volt, sajnáltam is, hogy olyan gyorsan vége lett. Hiába volt egész napos."


"A tréning folyamán minden esetben nagy figyelmet fordított arra, hogy a csapat milyen feladatokra nyitott. Személyisége nagyban hozzájárult ahhoz, hogy szívesen vegyünk részt, még a nem nagyon tetsző feladatokban is."

"Eladtuk a lelkünket Balázsnak és a Y2Y-nak.. :) Az idei évben a vezetői csoport képzését velük valósítottuk meg és annyira jól sikerült, hogy a következőkben számunkra nem kérdés, hogy kire bízzuk a vezetői csapatunk képzését."


"A tréner nagyon jól felépítette a programot. A csoport tagjai nagyon figyeltek egymásra, segítették egymást, jó hangulatú volt a tréning. Csak így tovább!"


"Cégnéven keresztül mint Bau-Styl Kft. Szívesen ajánlanám mások számára is akik nyitottak a személyiség fejlesztő foglalkozások iránt. Nagyon jó hangulatú, vicces, és mégis megragadó illetve elgondolkodtató témák körül telt az előadás. Nagyon hasznos és sokat tanulhat belőle mindenki."


"Nagyon tetszett a tréner közvetlen hozzáállása és a törekvése arra, hogy minél jobban megismerjék egymást a csoport tagjai."


Mondj 3 dolgot, amely eszedbe jut a coachodról, coaching folyamatodról:


"Nagyon szimpatikus, - azonnali bizalom, - tartalmas beszélgetések, - kedves légkör teremtés (bocsánat 4 lett, de mind egyszerre jutott eszembe, így ez az első 3) :)"


"empátia, egy hullámhossz, jó probléma azonosítás"


"hatékonyság, odafigyelés, kiegyensúlyozottság"


"más megközelítés, hatékony megoldások, sokszínűség"


Kérlek tégy egy-két javaslatot, amiben a tréner(ek) szerinted személyesen fejlődhetne!


"Balázs nagyon felkészült, jó kommunikációs képességekkel rendelkező személyiség. Mindig fent tudta tartani a figyelmünket. Nagyon tartalmas és komplex előadást tartott nekünk. A leírtak alapján nincs okom javaslatot tenni."

"Dorka a legjobb előadó, akit valaha hallottam. Elképesztő logikával, humorral építi fel a tudásanyagot, amit átad, a petúniás metaforáját azóta is használjuk a cégben."


"Nem tudok ilyet. Gábor profi."We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. More information. cancel