Persze. A folyamat- és szervezetfejlesztési projektek, az egyéni üzleti coachingok, a kiscsoportos, max 2-3 órás munkákon alapuló vezetőfejlesztések gyakran online folynak. Minden olyan fejlesztést megcsinálunk remote, amiről elhisszük, hogy minimális hatékonyságvesztéssel kivitelezhető. A többit átalakítjuk úgy, hogy az a fejlesztés valid legyen online térben is. Ha kérdésed van, vagy szakmai állásfoglalásra van szükséged a saját programod átalakításaihoz, az info@y2y.hu-n továbbra is elérsz minket.

Nem. Van pszichológus, aki coach is, és van coach, aki pszichológus is. A business coachok túlnyomó többsége (például mi mindannyian) az üzleti életből jön, és 10+ év szakmai tapasztalattal a háta mögött szerzett az International Coaching Federation által minősített coach képesítést.

A legnagyobb professzionális coaching világszövetség, az International Coaching Federation minősítési rendszere - számodra ez jelenti a minőségbiztosítást. Ha coachot keresel magadnak, válassz olyat, akinek az ACC/PCC/MCC betűk vannak a neve mögött.

Azért, mert nincs magyar neve egy csomó olyan fogalomnak, amit a coaching szakmában használunk. A soft skilleket próbálták puha készségeknek fordítani egy időben, aztán elengedték szerencsére. Soft skill a kommunikáció, a reziliencia, az együttműködési készség, az EQ, a csapatmunka, a szervezőképesség, a flexibilitás, stb. Minden olyan készség, amelyre szerves szükséged van ahhoz, hogy boldogulj, mégsem úgy jössz ki az egyetemekről, hogy rendelkezel vele. Sajnos.

Igen, vállalunk. Ha egyénként jössz hozzánk, 26.000 HUF/alkalom áron fogunk dolgozni, a nulladik találkozó telefonon/skype-on/élőben ingyenes. Minden egyéni ügyfelünket bíztatni szoktuk, hogy kopogtasson a főnökénél, HR-nél, és próbálja elérni magának, hogy kifizessék neki a coachingot. Nem is hinnéd, hányan járnak sikerrel. Nagyon sok cég biztosítana már a munkavállalói számára professzionális coachot, csak kevesen élnek a lehetőséggel.

Nem baj, dehogy. De üzleti coachok vagyunk, úgyhogy az alapvető kérdésed, elakadásod mutasson az üzleti éned irányába.

Csak ha van kávétok. :) Persze, gyakori eset, hogy az első-második találkozó alatt kristályosodik ki egyáltalán a feladat, hogy mitől lenne élhetőbb a szervezetetek. Van hogy vezetőfejlesztésre kapunk ajánlatkérést és team coaching lesz belőle, volt már, hogy team coachingra és kultúrafejlesztés lett a vége. De olyan is, hogy teljes szervezetfejlesztéssel szeretett volna a cég indulni, és egyetlen executive coaching folyamat lett belőle, mert nem voltak még ott, hogy értelme lett volna teljes projektet indítani. Azóta már elindult. :)

Igen. Van angolul és németül dolgozó coachunk, trénerünk is. Angolul jó sokan vagyunk így, németül jó kevesen, de igyekszünk. De dolgozunk szlovákul, csehül, románul, oroszul, lengyelül is, szóval szólj és megoldjuk.

Nem. De azt tanultuk anno, hogy ha nem specializálódsz, véged. Úgyhogy az első pár évben szinte kizárólag velük dolgoztunk, azóta már volt minden generáció persze - talán csak Alfa nem. Egyébként, őszintén, mi a különbség? :)

Az nincs. Na, most szólj hozzá. Budapesten dolgozunk egyébként, co-working irodákban, kávézókban szerteszét. Projekteket, tréningeket országosan vállalunk mindenhol. Egyéni coachingot, ha Tatánál messzebb laksz, inkább skype-on.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. More information. cancel