Hát Ti?

Working with #nofilter.

Filtermentes, önazonos, transzparens közegben vagyunk jól. Úgyhogy 10-15 év multis/kkvs/startupos/régiós tapasztalat után sorra mind ledobtuk vállalati köpenyeinket, és a létező legdiverzebb szakmákból egy csapatként összeállva dolgozunk azon már nyolcadik éve, hogy ilyen helyeket hozzunk létre magunk, és az egész generációnk számára. Ami összetart minket, az a nyitottság, a lendület és a kendőzetlen őszinteség. Ha ezek Neked is értékeid, szeretni fogunk együtt dolgozni.

Csapatunk

Nagy-Józsa Dorottya PCC

Dorka a CEO-nk, nagyon alacsony és nagyon jókedvű. Az életét le tudná élni excel táblákban, mindennap három új termék esik ki a fejéből, és lehetetlen elérni telefonon.

Bővebben Szerző cikkei

Pottok Judit ACC

Juci a co-founderünk, ő coacholta ki 2016-ban Dorkából a Y2Y születését. Végtelen türelme van az emberekhez, maga a megtestesült nyugalom.

Bővebben Szerző cikkei

Bezerédy-Herald Balázs PCC

BHB a másik co-founderünk, a csapat józan esze. Érti, amit a könyvelőnk kérdez, válaszol a jogásznak és nem keveri össze a szerződéseket. Főnyeremény.

Bővebben Szerző cikkei

Jasper Gábor PCC

Jasper ("Dzsászper" vagy a "A Prof") a harmadik co-founderünk. Tíz évvel fiatalabb, mint bárki, akivel a szakmában találkoztál. Mindig valami újat akar, de azt legkésőbb azonnal, és videós formátumban. Csak megöregszik egyszer ő is.

Bővebben Szerző cikkei

Somlai Dániel PCC

Dani emberekhez való türelme Juciéval vetekszik. Munkájában még egy helyesírási hibát sem hajlamos véteni, nemhogy súlyosabbat. Big4-nál szocializálódott, úgyhogy éjjel egykor levelezik és reggel 8-as határidőt kér. Mindig. Cserébe ő is hasonlókkal dolgozik, valamit valamiért.

Bővebben Szerző cikkei

Makrai Fanni

Fanni főállásban szervezetfejlesztő, másodállásban coach, harmadállásban lakberendező, negyedállásban főzőkurzusokat tart, ötödállásban... Végtelen energiával és profizmussal van jelen mindenben, a hozzáállását egyetemen kellene oktatni, ráadásul a lecsófőző-versenyeket is megnyeri. Imádunk vele dolgozni.

Bővebben Szerző cikkei

Szénási Orsolya

Orsi a jobbkezünk. Ő felel mindenért, ami pénzügy, háttérmeló, papírok, szerződés és minden, amit mi már követni sem tudunk. Iszonyatos rendet tart, mindent kinyomoz és nem veszít el semmit. Mióta velünk van, Dorkának fixen 40-el kevesebb a pulzusa, pedig korábban sem volt magas.

Bővebben Szerző cikkei

Matskási Zoltán

Zolit Dorkán keresztül ismerjük, együtt dolgoztak egy évtizede még a colában, mielőtt szabadúszó köpenybe bújtak volna. Vagy repül vagy csúszik vagy vezet, ha meg egyiket sem, stratégiát fejleszt, de akármelyiket is, mindig kávéval a jobbkezében.

Bővebben Szerző cikkei

Partnereink

Bőtös Balázs PCC

Balázs az International Coach Federation elnökségében volt kollegánk, onnan ismerjük. Azonnal reagál, mindenben segít, sosem láttuk még dühösnek, lehet a capslock-ot sem ismeri, elképesztően jó vele együtt dolgozni, egyszerűen nem találsz rajta fogást :)

Bővebben Szerző cikkei

Alex Macintosh

Alexet Daninak köszönhetjük, pár éve él Budapesten, eszméletlen jó jelenléte van, amit public speaking kategóriában nem nyert még meg, nem is létezik :) Mindent tud, ami egy tökéletes pitchhez kellhet neked.

Bővebben Szerző cikkei

Pataki Anna ACC PMP

Anna olyan természetességgel került bele a csapatunkba, mintha mindig is velünk dolgozott volna. Egyszerre van mögötte jó pár év Big4 és ugyanennyi erőszakmentes kommunikáció, gyakorlatilag nem lehet zavarba hozni.

Bővebben Szerző cikkei

Barta Bea

Beát Adrin keresztül sodorta hozzánk az élet, tréningekben, vezetőfejlesztésekben, workshopok tartásában segít nekünk. Olyan helyről is kaptunk már róla pozitív visszajelzést, ahol ott se volt, hihetetlenül jól csinál valamit :)

Bővebben Szerző cikkei

Kaslik Ildikó

Ildi egyszerre finance guru és mindfulness tréner, biztosítási matematikus és ha kell maratonfutó, mindezt úgy, hogy még sose láttuk dühösen. Tényleg.

Bővebben Szerző cikkei

Kocsis Vera ACC

Vera úgy csatlakozott a csapathoz, hogy még az emailekből visszakeresve sem emlékszik egyikünk se, egyáltalán mikor jött és ki ajánlotta először? Bárkivel szót ért, nem hibázik, nem téved és mindig mosolyog, ha beszélsz vele - a profizmus szobra.

Bővebben Szerző cikkei

Erika Faltanova ACC

Erikával Dorka bandázott össze még az International Coaching Federation-ös időkben, Dublinban együtt kóstolták a söröket :) Azóta is dolgozik velünk régiós projektjeinken, szlovákul, csehül, angolul, magyarul, coachingot, tréninget, amit szeretnél.

Bővebben Szerző cikkei

Zuzanna Mazurek PCC

Zuzannát Erikával együtt ismerte meg Dorka, a lengyel ICF tagozat egykori elnöke, egy földreszállt angyal. Szintén a régiós lábunkat erősíti, hétpróbás coach, lengyelül, angolul dolgozik nekünk, külön specialitása a gyógyszeripar, ott amivel ő nem találkozott, nem is létezik valószínűleg.

Bővebben Szerző cikkei

Lilia Dicu MCC

Lilia 2019-ben csatlakozott a csapathoz, olyan coaching tapasztalattal rendelkezik, mint nagyon kevesen a környéken. Románul, oroszul, angolul dolgozik, Azerbajdzsánban is van ügyfelünk neki - meg persze a COVID okozta online áttörésnek hála. Mindig félszavakból érti, amit mondasz, meg lehet, amit gondolsz is :)

Bővebben Szerző cikkei

Kürti László

Kb. 2018 ősze óta téma minden havi meetingünkön, hogy "aLackómiértnincsmégitt?". Úgyhogy őrült öröm volt, mikor 2021 őszére végül megjött a hír, hogy Lackó itt lesz bizony. És itt is van, gondolhatjátok milyen nehéz volt beilleszkednie közénk. :)

Bővebben Szerző cikkei

Urbánné Kántor Lili

Lili Verához hasonlóan, egyszercsak már volt nekünk :) De hogy honnan ismerjük, vagy hogy lehet két nap alatt a "hívd fel Lilit, talán ő!" a csapatban, azt nem tudjuk. Elképesztő tempó, iszonyú széles szaktudás, nagyon magas empátia, és minden ami felnőttképzés - ez nekünk Lili.

Bővebben Szerző cikkei

Juhász Péter

Petit Fanninak köszönhetjük, aki a "figyelj, MUSZÁJ behúznunk, elképesztő energiája van, mindent tud, amit mi nem, és mindenkihez ért, akihez mi nem, és Dorka! öt gyereke van, ééérted, 5!!!"-mondattal, egy mozdulattal rántotta be a csapatba. És persze igaza volt. Megint.

Bővebben Szerző cikkei

Horváth Dávid

Nincs az a sörözés, ahol ne tudnánk meg egy újabb vállalkozásáról, és ne borulnánk sírva az asztalra a történeteitől. Vérében van a storytelling, isteni öniróniával rendelkezik, ráadásul a tréningjeit is imádják. Tud valamit. :)

Bővebben Szerző cikkei

Szabó Marci MCC

Marci és Dorka azóta tudták, hogy valamit csinálnának most már együtt, mióta az első képzésen egymásba futottak. Úgyhogy, mikor az első projektnél felmerült, hogy Marcit is berángassuk végre a csapatba, nehéz volt eldönteni, melyikük volt boldogabb. Provokatív, egyenes, meghökkentően tömör - tud úgy letenni három szót, hogy hat év múlva is visszaidézed. Mi kellhet még?

Bővebben Szerző cikkei

Szabó Viktória

Viki. Viki olyan, amilyen te szeretnél lenni:) Igazi svájci bicska, mindent megold, minden terepen tökéletesen megállja a helyét, ami skill fejlesztés vagy vezető fejlesztés, coaching vagy team coaching, neki egyszerűen megy. Egy dologra nem lehet rávenni, hogy magáról írjon. :)

Bővebben Szerző cikkei

László Szilvi

Szilvit kerek húsz éve ismerjük, Dorka és Orsi évfolyamtársa volt még a közgázon. Úgyhogy mikor most összesodort minket az élet, nem is volt kérdés, az a tempó, gondolkodás, rutin, lazaság és profizmus egyszerre, amit ő tud, kell nekünk!! :)

Bővebben Szerző cikkei

Szabó Henrik

Henrik Dorkára lelt rá egy coaching konferencián, aztán addig beszélgettek, míg itt nem kötött ki a csapatunkban. Ha túl sűrűn hívod, már másik országban találod, pizzát eszik péntekenként, lovai vannak és nála kitartóbb ember nincs. Hálisten :)

Bővebben Szerző cikkei
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. More information. cancel