Visszajelzések olyanoktól, akik nem is voltak az ügyfeleink :)

label Neked

Mivel hazánk messze legolvasottabb üzleti coaching blogja vagyunk, rengeteg olyan olvasónk van, akivel sosem dolgoztunk együtt, nem is találkoztunk. Ettől még szerethetnek minket persze, hát hadd dicsekedjünk velük!

"Többször is "belebotlottam" már a Y2Y blogba, nagyon jó írások vannak, sokszor rátapintanak a témák esszenciális lényegére. Így tovább, szép munkát végeznek :-)"


"Nagyon szeretem olvasni az írásaitokat és azt hiszem nem kevés ösztönző hatásotok volt abban, hogy egy új munkahelyet keressek :) Mindig hittem abban, hogy létezik olyan vállalati légkör, ahol nem az a fontos, hogy mennyi időt töltök az íróasztalomnál , ahol a főnök megért és támogat. Amikor a cikkeitek és a posztjaitokat olvastam vagy a Podcastokat hallgattam mindig egy-egy kis pluszt adott, hogy higyjek abban tényleg van más. Talán, ha Ti nem vagytok nem is tudom, hogy milyen lehetőségek léteznek és nem lépek egy nagyot és váltok egy vidéki városból , Budapestre. Összeségében, csak meg szeretném köszönni az írásaitokat :)"


"Egy ideje figyelem a munkásságotok, a blogot, nagyon inspirál, sokat tanulok tőletek, köszönöm!! :)"


"Ráébreszt, hogy többet kellene a témával foglalkoznom. Nem csak azért, mert érdekes, hanem mert érdemes."


"Jó, tetszik, gondolatébresztő, párbeszédre serkentő. Gratulálok"


"Imádom a blogot, le a kalappal!"


"Revolutionary, relevant, gorgeous!"

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. More information. cancel