Rövid leírás

A folyamataidat megjavítani ma délben, sajnos annyi maradandó eredménnyel fog járni, mint a ma tiszta poharak a konyhaszekrényedben. Este iszol belőlük és megint koszosak lesznek.

Van az amikor odamegy a tanácsadó, elkészít mindent színesen-szagosan, mindenki bólint és elégedett, tanácsadó hazamegy. Folyamatábrák a fiókba, közben belül felmondott két ember, soha az életben többet senki nem is emlékszik rá, mi került a fiókba. Újabb tanácsadó jön két év múlva, megcsinálja megint, megint semmi. Na ez az, aminek semmilyen hosszútávú eredménye nincs a szervezetben, mégis rengetegen csinálják.

Ha ehelyett az első pillanattól kezdve célod az, hogy a szervezet a saját folyamatait vizsgálja, javítsa, megint vizsgálja, megint javítsa, akkor valóban tudsz érdemi működésjavulást elérni. Ehhez a nulladik perctől nem csak az kell, hogy a tanácsadó képben legyen azzal, hogy mi történik és ehelyett, hogy mi kell, hogy történjen, hanem az is, hogy valódi coach képességekkel rendelkezzen. Ezért dolgozunk akkreditált coachokkal, mert így tudjuk biztosítani azt a minőségi munkát aminek az eredménye viselkedésváltozás a túloldalon.

Viselkedésváltozás nélkül nem lehet folyamatokat maradandóan rendbe rakni. Nem az a cél, hogy a meglévő helyzetet javítsuk, hanem az, hogy a szervezetet tanítsuk meg arra, hogy hogyan tudja magát javítani folyamatosan. Mert mikor mi dolgavégezetten kimegyünk a kapun, jön egy szervezeti átalakítás fentről, ti meg kezdhettek újra mindent. Amihez nem cél, hogy megint tanácsadót kelljen hívni, cél hogy ne kelljen. Mert már az összes olyan képességgel, szemlélettel rendelkeztek ami ahhoz kell, hogy a következő munkát el tudjátok végezni külső segítség nélkül.

Na, ebben tudunk mi segíteni. Azon túl persze, hogy a csillogó folyamatábrákat is szívesen megrajzoljuk, de csak abban az esetben, ha te garanciát vállalsz rá, hogy cserébe nem rakod a fiókba. Win-win. 

  • Megtanulod megérteni, hogy hogyan tudod letisztítani a működésed.
  • Felismered a hurkokat és érted a jelentőségét a kibogozásnak.

Csapattagok

Somlai Dániel PCC
Nagy-Józsa Dorottya PCC
Matskási Zoltán

ha minden jól megy mi az eredménye?

trending_up Megtanulod megérteni, hogy hogyan tudod letisztítani a működésed.
trending_up Felismered a hurkokat és érted a jelentőségét a kibogozásnak.

Ok, nézzük meg,

mit segíthettek.

Igyunk egy kávét!

Jelentkezem

Kapcsolódó cikkek

Hogy kezdjek képzés-fejlesztési programba?

Mielőtt képzés-fejlesztésbe kezdenél, akár velünk, akár bármelyik kollegánkkal a piacon, menj ezen végig.

Nagy-Józsa Dorottya PCC Nagy-Józsa Dorottya PCC today 2024-05-24

Disney terápia - Hamupipőkén túl

Kahler drivereit ennél jobban még nem mutatta be senki. Márpedig kötelező.

Makrai Fanni Makrai Fanni today 2024-05-06
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. More information. cancel